Lite sent men ändå en matchrapport… En jämn match där båda lagen inte skapar speciellt mycket utan mera utav en kamp med många närkamper och mycket gnäll.

Vi inleder lite trevande och försöker ligga rätt. Sköllersta har mycket boll och rullar runt mycket i backlinjen för att sedan söka en längre krossboll till motsatt kant. Det dröjer till den 40:e minuten innan första målet kommer. En frispark och ett inlägg från Sköllersta. Vi håller upp laget och känslan är att dom måste vara offside. Linjedomaren vinkar för något men efter lite kalabalik så hävdar huvuddomaren att det var för att han ”trodde bollen var ute”. Känns som en undanflykt men ingen domare har någonsin ändrat ett beslut. Innan halvleken är slut så hinner vi även berövas på en solklar straff när en Sköllerstaspelare fumlat med bollen och tappat den nära eget mål. Frallan snappar upp bollen och när han skall gå mot mål kommer han ingenstans, detta då en Sköllerstaspelaren hänger i armen på honom. Domarens kommentar denna gång, ”tycker det var en 50/50 duell”, ännu en gång en undflykt.

I halvlek läggs kanske lite väl mycket fokus på domaren, dock rimligt då lite för många märkliga domslut. En bit in i andra får Sköllersta återigen frispark vid sidan om straffområdet. Denna gång väljer man dock att gå direkt på mål och en välplacerad frispark i borte och 0-2 till Sköllersta. Efter detta är det mycket tjafs och försök till maskning. Vi flyttar upp och börjar slå längre på chans. Spelet är inge vidare men känns som att det oordnade spelet mest gynnar oss. I den 77:e minuten så kommer så reduceringen. Efter inlägg från Larsson så nickar undertecknad bollen mot mål. Målvakten avvärjer men enl. Frallan är bollen inne. På efterföljande returen dundrar Dennis in sitt första för säsongen. Några halvchanser senare är matchen slut. Ännu en neslig uddamålsförlust till kontot.

Nästa helg väntar ännu ett derby hemma på Kilsmovallen när HOIF kommer på besök. Dags för revansch och hoppas så många som möjligt tar sig ner. Avspark kl 15:00.

Detaljer

Tid League Säsong
15:00 Division 5 2019

Resultat

Lag1:a halvlek2:a halvlekMålUtfall
Kilsmo IK111Förlust
Sköllersta IF010Vinst

Kilsmo IK

Gustaf ”Fletcher” Jonsson Försvarare
Oskar Andersson Anfallare
Rickard Larsson Försvarare
Daniel ”Nykan” Nykvist Mittfältare
August-Petter ”A-P” Ernst Försvarare
Timmy Andersson Försvarare
Martin ”Frallan” Ingvarsson Anfallare
Martin ”Burgos” Henriksson Målvakt
Filip Hammarbäck Mittfältare
Henrik Andersson Mittfältare
Dennis Sandhu Försvarare
Anton Hård Försvarare
Pontus Rossing Försvarare
Harry Moore Försvarare
Otto Hietanen Mittfältare
Alexander Westman Försvarare
6 1 2 1

Sköllersta IF