Den 9:e januari 1965 invigdes det som i Kilsmo mun idag kallas idrottshuset. I huset finns en stor samlingssal, ett litet kök, två omklädningsrum med duschutrymme och bastu samt div förrådsutruymmen. I anslutning till Idrottshuset har klubben även en kioskbyggnad med förråd samt det gamla brandgaraget som idag fungerar som förråd. Byggnaden har renoverats i omgångar, där senast var 2019 då samlingssalen fick sig ett lyft.

Anläggningen består av en fullstor 11-mannaplan, ett elljusspår på ca 2 km samt en elbelyst kolstybbsplan (fd. hockeyrink). Under 2018 byttes belysningen ut runt hela elljusspåret.


Idrottshuset


Den gulprickiga linjen avser elljusspåret.


Publicerad | | Nyheter Allmänt.

Här kommer en liten påminnelse från Kilsmo IK:s styrelse om årets första Bingo och allsångskväll. För mera info, klicka HÄR! Du kan också följa vad som händer i klubben på www.kilsmoik.se. Och du, glöm inte årsmötet på Lördag 23/3 kl 14.00 Vi ses/KIK

Publicerad | | Nyheter Allmänt.

Lördag 13 April kl 18.00 är det dags för årets första Bingo- och Allsångskväll i Idrottshuset, Kilsmo. Då får vi besök av de musikaliska bröderna Karlsson från Bystad.! Högsta vinst på Bingo är som alltid 3 000 kr!! Entré är köp av bingobricka för 100 kr. Swisha 100 kr per lott till 070-357 39 88….
Läs mer »

Publicerad | | Allmänt.

Välkomna till Kilsmo IKs nya hemsida. Uppdateringar och information kommer att läggas till löpande. Har du synpunkter eller ideer på vad som skall finnas på hemsidan, kontakta oss på kontakt@kilsmoik.se