Ännu en match och ännu ett riktigt bottennapp. Vi kan skylla på skador och allt möjligt men faktum är att vi gör en riktig skitmatch och kommer aldrig in i matchen. Dock kredd till Hidingsta som visar upp ett fint spel och kämpa glöd.

Inför matchen står det tidigt klart att det varit lite för många matcher på kort tid och att det slitit på en redan liten trupp. Vi kommer till start med 4 avbytare och några halvskadade spelare. Matchen drar igång och redan i den 4:e minuten kommer första målet. En redan halvskadad AP drar i samband med ett rensningsförsök, sin redan sargade backsida. Hidingsta anfallaren snappar upp bollen och kan rulla in ledningsmålet bakom en chanslös Bugge. Dubbla bedrövelser med mål i baken och en skadad AP. Vi tvingas flytta om i laget och många på ovana positioner. Därefter är det mest Hidingsta som rulla boll och gång på gång får måtta djupledsbollar på ständigt löpande anfallare. Resultatet står sig halvleken ut och vi skall vara väldigt glada för det.

I halvlek försöker vi peppa igång och höja nivån. Dock ger det inte önskad effekt och det blir verkligen inte bättre. Flera misstag bakåt och vi tillåter Hidingsta till att rulla hejvilt över hela banan. Bollarna rullar in och först i den 86:e kan vi bryta deras målkavalkad med att Ahonen sätter reduceringen på straff. Hidingsta hinner därefter sätta 8:an innan Janne sätter pipan i munnen och gör slut på vårt lidande.

Som sagt årets sämsta match och vi är aldrig ens nära att störa Hidingsta. Nu jävlar gäller det att bita ihop och köra fram till semestern. Två träningar och en match kvar. Närmast träning på Brickebackens IP på onsdag kl. 19:30, sedan väntar Axberg hemma på måndag kl. 19:00. Vårsässongen avslutas med träning nästa onsdag kl 19:30 på Kilsmovallen.

Detaljer

Tid League Säsong
19:00 Division 5 2019

Resultat

Lag1:a halvlek2:a halvlekMålUtfall
Hidingsta IK268Vinst
Kilsmo IK011Förlust

Hidingsta IK

Kilsmo IK

Gustaf ”Fletcher” Jonsson Försvarare
Oskar Andersson Anfallare
August-Petter ”A-P” Ernst Försvarare
Timmy Andersson Försvarare
Peter ”Hilmer” Hilmersson Målvakt
Martin ”Frallan” Ingvarsson Anfallare
Martin ”Burgos” Henriksson Målvakt
Filip Hammarbäck Mittfältare
Andreas Ahonen Anfallare
Sebastian Sibe Groth Mittfältare
Markus Englund Mittfältare
Harry Moore Försvarare
Emil Beijer Mittfältare
Gabriel Elmgreen Mittfältare
Alexander Westman Försvarare
6 1 1

Personal: Timmy Andersson
Lagledare: Tony Eriksson
Ordförande fotbollssektion: Torbjörn Jonsson