Andra matchen efter uppehållet och ett Kilsmo som var revanschsugna efter derbyförlusten senast mot SMÅ. Peter Hilmersson var tillbaka efter sin förlängda semester (bara riktiga stjärnspelare får igenom det) och målvaktsposten var lite tryggare igen.

Matchen börjar med att Oskar fyrar av en raket som tar på en Laxåförsvarare och får en härlig båge över målvakten och 1-0 efter 4 minuter. Efter 1-0 målet är det Kilsmo för hela slanten, ett maniskt tryck mot Laxåmålet men vi lyckas inte sätta dit någon trots fina kombinationer och en del bra lägen.Men efter ca 30 minuters spel får vi ett inkast vid offensivt straffområde och trots att fyrtornet Fletcher saknas blir det farligt och Pontus Rossing slår till på halvvolley i stolpen.Tur för oss tog bollen sen i målvaktens bakhuvud och 2-0 är ett faktum.

Likt första halvlek rivstartar vi den andra. Efter 49 minuters spel får Frallan näta efter en väldigt tilltrasslad situation. 4-0 kommer åter efter ett långt inkast där en debutant för dagen Taulant Gashi nickskarvar bollen vidare till Oskar som gör dagens andra. 5-0 görs av Filip efter ett fint inlägg av Oskar, Filip plockar ner bollen i vänstra hörnet av straffområdet och får sikta länge och gör det sen riktigt bra när han curlar in den i bortre.

Sista 20-25 min händer det inte så mycket förutom att coach-Timmy har bytt in sig själv och efter tre träskor (gissningsvis av empati då han fick stå i mål) senast så flödar kroppen av hybris och långskott efter långskott avlossas utan att bli farligt en gång. 5-0 blir slutresultat och en väl genomförd match av alla då vi kan kontrollera matchen och rulla ut vårt motstånd för minut 1.