Julen närmar sig och sista matchen innan julledigheten är spelad. En ledighet som truppen har gjort sig förtjänta av och som är välbehövlig som följd av flertalet känningar i truppen.

En påminnelse om att vår medicinska kunskap är begränsad så får ni ta diagnoserna med en nypa salt och som vanligt enligt GDPR kan vi inte alltid ge exakt info om skadan.

Martin Ingvarsson, övrekroppsskada.
Diagnos: Hybrisen har löpt amok efter ytterligare tre skumkronor mot Lekeberg. Frallan har börjat prata om sig själv i tredjeperson som ”Kungen av Kilsmo”, vägrar bära sin egen väska och funderar på att byta namn på klubben till ”Frallan United”.

Dennis Sandhu, helkroppsskada.
Diagnos: Är skinnflådd över hela kroppen efter att lyckats göra totalt 47 glidtacklingar i en och samma inomhusmatch. Läkaren har aldrig sett en person med så pass allvarliga brännskador fortsätta som ingenting.

Martin ”Burgos” Henriksson överkroppsskada.
Diagnos: Har drabbats av sinnesförvirring efter att fått i sig en dålig mild kebabsås. Går numera runt som en mysig liten farbror och svamlar div VM-krönikan 94 citat.

Otto Hietanen, underkroppsskada.
Diagnos: Klagade under senaste matchen på en stukad fot. Enl. egen utsaga skall skada ha uppkommit när han under helgen brottades med en björn.

Timmy Andersson, överkroppsskada.
Diagnos: Fick tyvärr avstå senaste matchen efter att ha ”råkat” peta in en pärla i näsan som han sedan inte kunde få ut.

Daniel ”Nykan” Nyqvist, överkroppsskada
Diagnos: Är enl. egen utsaga förkyld. När dock klubbläkaren gjorde hembesök vägrade Nykan öppna. Läkaren kunde dock genom fönstret se Nykan sitta på golvet sorterandes sina 2000 Brett Hull hockeybilder efter raritet.