Att försöka sig på ett matchreferat efter en förlust med 2-8 och en säsongsinledning med 4 raka torsk, det är inte lätt.

Att sitta och hitta ursäkter varför det ser ut som det gör och varför det blivit som det har blivit är enkelt.

Igår möter vi ett lag som utnyttjade våra svagheter mycket bra speciellt i andra halvlek och innan dess så gjorde domaren allt i sin makt att svänga matchen till Vivallas fördel.

Vi i Kilsmo börjar bra och tar ledningen efter 5 minuter när vi vinner boll högt och debutanten Davide frispelar Frallan som behärskat rullar in ledningsmålet. Kilsmo fortsatte trumma på och kontrollerade matchen väl, Vivalla med mycket boll men inga farligheter. Alle Blomberg, Davide och Martin var vassa i kontringsspelet men efter ca 20 minuter började domaren sin parodi men offsideavblåsningar, så fort en passning gick framåt i plan från Kilsmo så blåste domaren av och han toppade det hela med inte blåsa straff när Frallan blir ordentligt nerdragen efter ha vänt bort sista mittbacken. Istället låter han en solklart offside stående Vivallaspelare peta in kvitteringen och en kontring senare står 1-2. Andra halvlek börjar som den slutar, Alle är först på en retur och ska bara slå in bollen och då tar domaren pipan i munnen och hittar en offside som ingen annan på plan eller läktaren förstår. Sen tar han beslutet att nu ska matchen dödas och blåser två straffar till Vivalla inom 5 minuter och båda två är mycket tveksamma. Matchen är död och Vivalla rinner ifrån målmässigt och vi i Kilsmo måste jobba med moralen. Kul att Filip Hammarbäck får peta in en boll dock.

Vivalla ska dock ha en eloge för fin fotboll och dom vinner absolut rättvist.

Matchens skumkronor (utdelat av ex coach Timmy Andersson)