Vackert väder, gratis inträde och tunn trupp. Det var förutsättningarna inför onsdagens match, den sista för vårsäsongen. Det slutade med en jobbig förlust och tappad mark i tabellen. Pga tidsbrist så får ni istället ta del av liverapporteringen från en anonym chatt.

0-1… såg ej för jag stod vid kiosken. SIK har övervägande boll, mycket hörnor för dem 1-1 efter fantastisk kamp av Martin strax i boxen, dribblar av den ena och den andra för att enkelt spela fram till målgörande (Fletcher). En massa gubbar ivägen så såg inte vem som fick målet
Per har x antal fina räddningar också, det ska inte stickas under mattan!

Martin vinner farlig frispark en tio meter ifrån box, både Alle och Martin hänger kvar för stt få slå, slås tyvärr över SIK får en ett inlägg till sin anfallare men backlinjen har aldrig varit så stark som idag. Två gånger om kom de, två gånger om löstes det utan en svettdroppe Fletcher skarvar en nick vidare till Alle som försöker hitta tillbaka men det rensas bort. I samma vända kommer de på kontring och Per är en en gång positionerad helt fantastiskt och räddar oss igen. Ytterligare långt inlägg som når fram till SIKs anf men mottagningen blir dålig och Per kan enkelt kliva fram och plocka.

Halvtid

Straff för SIK, även fast han var TOKOFFSIDE, Per räddar! Läser straffläggaren och slänger sig som Ravelli.

SIK får farlig frispark utanför straffområdet. Rätt i muren, snurrar över mot retur men Per är där än en gång och blockerar ut och lyckas få inspark. Per står en gång till för ett nästintill friläge när de får bollen genom backarna. Hörna som höll på att bli farlig i andraboll men det var 6 blåa ivägen!
1-2 till SIK, studsig boll som tar sig över Per när han kommer ut för att möta och vi hinner inte fånga upp. Farlig frispark igen för SIK, men rakt i famnen på Per. 1-3 SIK, vi är stillastående på hälarna medan ensam kille får glida igenom och lägga in den. 1-4. Vi vinner frispark strax utanför straffområdet
1-4 slut

En jobbig vårsäsong är slut och vi från Kilsmo lovar att till hösten kommer ett tokladdat lag komma till start och jag personligen lovar redan nu att vi inte kommer trilla ur sexan.

Matchens skumkronor (Utdelat av Rasmus Lindberg):
3st: Per Hjaldal
2st: Edvin Strandfeldt
1st: Martin Ingvarsson

Detaljer

Tid League Säsong Match Day
13:52 Division 6 2022 2022-06-22

Resultat

Lag1:a halvlek2:a halvlekMålUtfall
Kilsmo IK101Förlust
Skyllbergs IK134Vinst

Kilsmo IK

Skyllbergs IK