Återstarten av serien var en återstart med många ansikten…

Första halvlek var det Kilsmo som förde spelet bra och skapade dom bästa lägena där Martin är den som borde gjort minst 1 mål första kvarten efter både friläge och en slump boll som rensades på mållinjen efter hörna. Dock var det Kumla som tog ledningen och det var ett märkligt mål. Halvvolley från 30 meter som dök ner i krysset, började som inte ens en halvchans slutade med ett drömmål. Bara lyfta på hatten och applådera.

Med fem minuter kvar av halvleken kom kvitteringen, Martin bryter boll högt och Alle får den strax utanför straffområdet. Kylig som han är placerar han den fint i målvaktens vänstra hörn.

Andra halvleken får en mardrömsstart för Kilsmo när Kumla får två snabba mål och uppförsbacken blir brant direkt.

Mackan slår en frispark i ribban och det är det närmsta reduceringen Kilsmo kommer.

Kumla gör två hörnmål till och dom är otroligt tunga i luften samtidigt som Kilsmo får göra sin hemläxa i hur man försvarar hörnor.

Matchen är överlag en trasslig tillställning där båda lagen gärna tjafsar och knuffas. Till slut rinner det över för Alle efter han blivit brutalt nertacklad, het ordväxling där domaren till slut måste dra upp det röda.

Kilsmo är nära ett tröstmål när Martin drar en frispark som målvakten gör en bra räddning på men returen från Isacsson gör målvakten en otrolig räddning på och matchen slutar 5-1 till Kumla.

Tråkigt att vi i Kilsmo inte lyckas knyta ihop andra halvlek efter en bra första halvlek samtidigt som Kumla är bra på det dom gör, spelar grisigt och bra huvudspel vid hörnor. Rättvis seger för Kumla helt klart.

Matchens skumkronor (utdelat av Beijer)

3st Christoffer:
Fin debut i målet där han gör flertalet bra räddningar och styr försvaret bra. Kan inte lastas för något av målen.