Då var det dags för match igen, ÄNTLIGEN! Denna gång är det Stene IF som står för motståndet. Matchen kommer att spelas kl. 15:00 på Pålsbodas konstgräsplan i morgon lördagen den 6:e april.

Detta blir vår andra match i årets upplaga utav Myresjöhus cup medan för Stene så blir det deras tredje och sista i gruppspelet. Stene inledde med att förlora mot SMÅ IF med 2–5, följde sedan upp med en 3–2 vinst mot Pålsboda GoIF. Då Stene IF huserar i division 6 kommer dem i mötet med oss att ha en bonusstraff.

Vi i Kilsmo IK och även gamla Real kommer tokladdade inför match efter dels förlusten mot SMÅ senast och dels från förra säsongen då Real och Stene möttes i cupen. Ett möte där Stene tog ledningen på bonusstraff och där vi sedan pressade matchen igenom utan att lyckas få in någon boll. Till och med vår målvakt i den matchen hade två avslut på mål.

Inför matchen så ser truppen något tunn ut med många borta men man skall aldrig sakna någon som inte är med. Känslan är att dem som är med kommer fixa detta och magkänslan säger seger om dock inte med allt för stora siffror. Stena kommer troligtvis slå sin bonusstraff innan match, därefter blir det uppförsbacke men vi grejar det och gör 2–3 mål. Målskyttar blir Oskar och Sup.

NU JÄVLAR KÖR VI, FORZA KIK!

Matchinfo:

När: Lördagen den 6:e april, kl 15:00
Var: Pålsboda IPs konstgräsplan
Inträde: Okänt, då vi är bortalag