I morgon torsdag är det dags för omstart av division 5. För motståndet står serieledande SMÅ IF som så sent som i fredags inte fick ihop lag för lördagens Östernärkecup. En cup som vi i Kilsmo tog hem efter sen kvittering och vinst på straffar mot HOIF.

Semestern är slut… för dem flesta och äntligen drar serien igång igen. SMÅ IF går in i höstavslutningen med en serieledning. Men frågan är vilket lag man ställer på banan i morgon torsdag. Man kan lätt tro att har man svårt att få ihop spelare på lördagen, så kan det även återspeglas efterföljande torsdag. Tror dock inte detta är fallet, förra veckan var sista semesterveckan för många och därmed även många som passar på in i det sista att pressa ut det sista av semestern. Min förväntan är att det vi kommer möta ett mer eller mindre ordinarie SMÅ och därmed en tuff match som väntar.

I Kilsmolägret är statusen lite densamma med dem flesta tillbaka, stora frågan är målvaktspositionen där vårens klippa Hilmer har beviljats en välförtjänt semester på varmare breddgrader. Träningen har nu varit igång ca 2 veckor och man kan urskilja en uppåtgående trend med riktigt bra stämning och ökad intensitet.

Hur går det då? Första matchen efter uppehållet och tror detta kan leda till en hel del felbeslut från båda lagen och kanske inte det vackraste utav spel. Mycket långbollar och chans samt fasta situationer kommer vara avgörande. Tippar ett oavgjort resultat, 1-1, där stora cuphjälten Martin ”Frallan” Ingvarsson står som målskytt.

Forza KIK!

Matchinfo:

När: Måndagen den 8:e juni, kl 19:00
Var: Tingstadsvallen, St Mellösa
Inträde: Okänt, då vi är bortalag