Så var det dags igen, ikväll beger vi oss likt Manchester United 1988 till Laxå och Ramundervallen. En match mot tabelljumbon som kommer kräva samma koncentration och focus som vilket annat lag som helst.

Laxå har inte inlett säsongen starkt och har efter tre omgångar ännu inte inkasserat några poäng och en målskillnad på -8. Man inledde med att förlora mot en av seriefavoriterna Ervalla 4–2, detta följdes upp med 0–4 hemma mot Marieberg och sedan 2–0 borta mot Sköllersta. Utöver den skrala poängskörden så har man varit desto bättre på att dra på sig utvisningar. Två utvisningar på tre matcher. Den första, en direkt utvisning gör att spelaren missar kvällens match. Den andra utvisningen skedde i senaste matchen mot Sköllersta efter två gula och innebär att även denna spelare saknas i kvällens drabbning.

Nog om våra motståndare hur är Kilsmoformen. Vi kommer från en stark insatts mot SMÅ IF (vinst 5–1) och känslan är att det inte är Laxå vi skall vara oroliga för utan för att det skall stiga oss åt huvudet. Viktigt att alla tar jobbet och har samma koncentration även mot tabelljumbon. Laget är i stort sett detsamma som mot SMÅ och dem som kommer in skall inte innebära någon skillnad i kvalitet.

Så vad tror vi då om matchen? Det har under natten kommit lite regn och väderrapporten under dagen är osäker. En blöt plan är något jag tror kan gynna oss då det ofta leder till snabbt spel och mycket kamp. Gissar att vi tar tre pinnar och håller året första nolla. Slutresultat skrivs till 0–3, gällande målskyttar så lossnar det äntligen för Oskar och Ahonen. Där Ahonen får göra dem två första Oskar avslutar med en riktig kanon från långt håll.

Att begära att någon skall ta sig till Laxå en torsdagskväll känns som att begära mycket men skulle det ändå vara fallet så är vi oerhört tacksamma för stödet.

Nu ser vi till att hålla segertåget i rullning, forza KIK!

Matchinfo:

När: Torsdagen den 2:a maj, kl 19:00
Var: Ramundervallen, Laxå
Inträde: Okänt, då vi är bortalag