I morgon, långfredagen är det åter igen dags för match på Kilsmovallen. Denna gång är det den uppskjutna matchen mot Pålsboda i Myresjöhus Cup som skall genomföras. Det är två lag som redan är utslagna ur cupen efter två förluster vardera varpå det enda som står på spel är äran.

Med detta sagt så är det ändå ett taggat Kilsmo som jagar årets första seger och en go känsla för kommande matcher. Nästa match spelas redan på måndag (den 22:a april), då vi beger oss till Dylta för att ta oss an Axberg. Eller egentligen är det Lillån då matchen kommer att spelas på Lillåvallens konstgräsplan enl. OLFF.se.

Matchen i morgon ger oss därmed en oerhörd chans att hitta formen och för dem som inte tidigare spelat så mycket att visa att dem skall ha en plats på måndag. Hoppas Pålsboda kommer med samma inställning och kämpaglöd, men det tror jag, vem vill inte slå ett lag från en högre division?

Statusen i truppen är att flera av dem som var med senast mot Hidingsta saknas. Detta som följd av påsk och firande/ledighet på annan ort. Har dock sett en preliminär trupp och skymtade en hel del profiler. Vad sägs som Burgos, Frallan, Robben m.fl.

Slutligen hur slutar det? Vi vill verkligen smaka segerns sötma och gör det vi ska. Kanske inte den vackraste fotbollen som skådats men bollen kommer hitta nätet. Av tradition så håller vi aldrig tätt och med tanke på att Pålsboda har två bonus straffar så får vi nästan utgå från att det kommer krävas minst 3 mål för vinst. Dock tror jag inte att vi nöjer oss med bara tre utan slutresultat skrivs till 5-2. Tror på hattrick från Oskar och sen gör Sebbe och Jonathan varsitt.

Vi ses på Kilsmovallen!

Matchinfo:

När: Imorgon långfredagen den 19:e april, kl. 11:00
Var: Kilsmovallen
Inträde: 40 kr alt. visa upp ditt säsongskort i inträdet.