Till helgen, eller närmare bestämt söndag kl 16:00, gästas vi av Lekebergs IF på Kilsmovallen. Hösten är här men planen är grönare än någonsin, fukten i gräset bjuder in till härliga glidtacklingar och den lite kallare och syrerikare luften gör att orken stärks.

Lekeberg inledde säsongen starkt med tre vinster och en oavgjord dom fem förta matcherna. Däribland en meriterande seger mot ÖSK Söder och ett oavgjort mot Stene. Två lag som har visat sig kompetenta och är med i striden om uppflyttning till division 4. Därefter har det gått tyngre för laget från Lanna, tre raka förluster mot Nordic, Linde och nu senast Hovsta. Ser man till målskillnaden dessa matcher så är den i paritet med vår egen, 14 insläppta och noll mål framåt. Dock befinner sig Lekeberg på en stabil position i mitten av tabellen med liten risk att bli inblandad i nedflyttningsstriden men en inte heller några större möjligheter att blanda sig in i striden om uppflyttning till division 4.

Ser man till våran form så har det det inte alls sett bra ut, att kalla den för katastrofal vore ingen underdrift. Tre matcher kvarstå och för att vi ska få spela division 5 fotboll även 2022 så krävs det att vi knyter näven i fickan och kavlar upp ärmarna. Nu är det bara släppa alla tankar om om fint spel och att ha kul. Nu handlar det om att ta poängen som krävs. Hoppas är så många som möjlighet känner detsamma och tar sig ner och hetsar fram oss till viktiga poäng!

För er som inte har möjlighet att komma på matchen är förhoppningen att kunna sända matchen på Min fotboll

Matchinfo:

strong>När: Söndagen den 19:e september, kl. 16:00
Var: Kilsmovallen
Inträde: 40 kr