Dags för andra omgången i Myresjöhus cup och vi gästas under onsdagen av division 2 laget Karlslunds IF. En tuff motståndare men vi räds inte någon.

Efter 2-3 borta mot Garphyttan i första omgången i årets Myresjöhus vinnaren-går-vidare-cup, stod det klart sedan innan att motståndet skulle bli Karlslunds IF som står för motståndet i andra omgången. Matchen mot Garphyttan var den första matchen på väldigt länge och således fanns det en del som kan förbättras. Dock var det merparten positiva tendenser. Många nya som visade upp sig med bravur, gamlingar som visade att dom fortsatt håller och slutligen det viktigaste, en vinst som stärker självförtroendet.

Karlslund å sin tur, stod i egenskap av lag från div 4 och uppåt över den första omgången. Men någon matchotränad motståndare är det inte. Division 2 har drog igång lite senare än vanligt men fyra omgångar har redan hunnit spelas. Karlslund parkerar förnärvarande på en 6:e plats efter en vinst, två oavgjorda och en förlust. Tittar man på planeringen så har dom ett riktigt tufft spelschema med totalt 6 matcher under juni. Inte minst en bortamatch mot Värmbol samma dag som vi skall mötas i cupen. Man kan således dra slutsatsen att det inte blir a-laget vi kommer att möta. Mest troligt är att vi kommer ställas mot någon form av p19 lag. Dock är detta inget man skall underskatta. Dom är troligtvis avsevärt mycket bättre tränade än oss, dom har säkert mera talang och har säkerligen fortsatt förhoppningen att deras fotboll skall leda någonstans. Känslan är att det kommer bli en tuff match med mycket spring och inte allt för mycket boll.

Vi i Kilsmo är dock väldigt taggade att bevisa att vi kan stå upp mot även bättre motstånd. Taktiken blir således väldigt tydlig, inga misstag bakåt, sätta bonusstraffar och vara kliniska framåt.

Med rådande lättade restriktioner så får vi återigen ta in publik (max 100 personer). Vi hoppas således att några av er tar sig ner och hejar fram oss till en seger!

Matchinfo:

När: Torsdagen den 5:e augusti, kl. 19:00
Var: Kilsmovallen
Inträde: 40 kr