I morgon är det så dags för säsongsfinalen. Vi beger oss till Lillkyrka för att spela den sista omgången i 2019-års upplaga utav division 5 på Kärsta IPs omtalade matta.

Matchen som för oss inte spelar någon större roll då, Marieberg som för närvarande befinner sig på negativ kvalplats ligger fyra poäng bakom oss och därmed inte kan gå förbi. Lillkyrka däremot, som placerar sig på platsen bakom oss i tabellen har bara 2 poäng ner till Marieberg och med sämre målskillnad har mer att spela för. Marieberg möter i sista omgången redan nedflyttningsklara Axberg hemma på Mariebergs IP. Till ekvationen skall även Ervalla adderas. Dom möter i sin sista match serieledande SMÅ IF. Skall dock tilläggas att vi alltid går in för att vinna och vi vill gärna avsluta säsongen snyggt. Därmed blir det som vanligt en spännande drabbning.

Senaste mötet lagen emellan slutade med en 3-1 seger för dem blåa krigarna. Detta genom två mål från skarpskytten Oskar samt en Westman som klev fram och dundrade in sitt första och hittills enda mål i Kilsmotröjan.

Hoppas så många som möjligt tar sig till Kärsta IP och hjälper till att heja fram oss till en fin avslutning på säsongen.

Forza KIK!

Matchinfo:

När: Lördagen den 28:e september, kl 15:00
Var: Kärsta IP, Lillkyrka
Inträde: Okänt, då vi är bortalag