Veckans match avklarad och tyvärr ännu en förlust inkasserad. Vi tar dock med oss att vi reser oss i andra och gör en väldigt mycket bättre match där.

I inledningen av matchen känns vi spända och och på en plan som ännu inte kommit igång med gräsväxten så blir detta inte helt bra. Lillkyrka pressar högt och vi får inte till något egentligt spel, bara en massa dåliga passningar och stressade mottagningar. Redan efter 13 minuter så har vi släppt in två mål som följd av att vi sätter varandra i skiten med dåliga hemmmåtpass hela vägen till målvakt.

Efter det kommer vi upp ett par ggr och skapar farligheter. Närmast är Adam med skallen på en hörna men han får inte riktigt till nicken. Innan halvleken är slut så släpper vi in ytterligare ett mål och även denna gång är känslan att vi ger bort ett mål.

Inga muntra tongångar i halvtidspausen. Dock får det effekt och i andra är vi klart mera disciplinerade och lugna med bollen. Nästan omgående i andra halvlek så slår Moises in bollen till Alle som behärskat nickar in bollen. Men nästan lika omgående så ger vi bort mål igen. Denna gång på en tveksam straff där Bugge inte rikigt får grepp om bollen och när han avvärjer med foten enl. domaren träffar Lillkyrka spelaren först. Känslan vara att Bugge var först men en svår situation.

4-1 men vi ger inte upp. VI tar över spelet mer och mera och Mackan på mitten gör som han vill. På en frispark så när vi inte högst men vad gör det när även Lillkyrka ger bort mål och nickar in den snyggt bakom egen målvakt. Därefter skapar vi lägen och tycker vi bygger upp ett visst tryck. Men återigen så dräller vi med bollen i försvaret och en misslyckad rensning leder till att Lillkyrka kan peta in en boll. Matchen avslutas med att vi får straff som Dennis behärskat sätter dit.