Det var dags för match igen och en hel del frågetecken om hur spelartruppen egentligen mår efter Timmy sagt upp sig eller fått lämna, ingen som riktigt vet. Ett annat frågetecken är hur mår spelartruppen när den kritiserade futsalcoachen Fletcher även har tagit över herrlaget tillfälligt och därmed har total makt över deras framtid. Svaret på båda frågorna är att spelartruppen verkar må riktigt dåligt.

Om vi måste skriva om matchen och det måste vi tyvärr eftersom detta är ett matchreferat, så kan vi börja med att skriva att det alltid är intressant att se en mental genomklappning på samtliga spelare. Det är intressant att se hur en hel trupp kan prestera personsämsta samtidigt. Matchen startar med att Kilsmo är oerhört passiva första bytet vinner man inga dueller och när ett skott utifrån touchar Timmys höft ställer det Hilmersson som fumlar in bollen i mål, 0-1 efter en halvminut.I minut 2 får Stene en hörna, hörnan slås mellan två Kilsmospelare in i straffområdet där en Stenespelare forsar fram och trycker dit 0-2.

Strax efter 0-2 målet får Kilsmo en gratischans att komma tillbaka i matchen, Dennis bryter vid halvplan och sätter fart men avslutet tar i stolpen. Strax därefter är det Kilsmos tur att bjuda tillbaka när man tappar boll inte bara en utan två gånger på egen planhalva dock är inte Stene lika bjussiga utan gör mål på båda frilägena och ställningen 0-4 efter 11 minuter.

0-5 kommer 13 minuter in i matchen efter nytt bolltapp men denna gång kämpar Dennis tillbaka och lyckas bryta precis när Stenespelaren ska lägga in bollen i det öppna målet, brytningen hamnar dock hos en fristående Stenespelare med öppet mål och inga misstag, ridå, stor jävla ridå.

Coach Fletcher tar en time out för att försöka väcka spelarna och se till att raset avslutas, ge fan i onödiga bolltapp och visa lite värdighet. Det blir lite bättre, Kilsmo vinner lite fler dueller och raset avtog. I den 17 minuten bryter Hedbris bollen vid halvplan och Frallan snappar upp den och sätter fart och går på utsida av försvaren och lyckas få i väg ett skott som går i mål. Målvaktstavla? Ja, absolut men Kilsmo på resultattavlan.
Andra halvlek är ca en halvminut gammal när Hedbris återigen bryter boll vid halvplan och sätter fart själv denna gång och när han kommer fri gör han inga misstag utan bollen sätts säkert i bortre hörn och detta kan inte ens klassas som målvaktstavla. Kilsmo fortsätter och man har fått lite luft under vingarna, bolltappen blir mindre och passningarna sitter något bättre. Oskar får en kanonchans efter en hörna, första skottet blockas och bollen studsar fram till honom igen två meter ifrån ett öppet mål, men Stenemålvakten gör en otrolig räddning som hade blivit årets räddning på någon gala om dessa matcher filmades och gjordes galor för.

Frallan vinner boll högt upp i plan och klackar fram Kapten Nykan som dundrar ett skott, målvakten chanslös med räddas återigen av stolpen. 5-3 skulle komma i 34e minuten, Frallan vinner boll högt och sticker iväg med Oskar i en 2 mot 2a skottfinten lurar ner Steneförsvaren och Frallan ska bara gå runt och lägga in bollen men försvaren får ut ett ben liggandes och Frallan tappar kontroll på sig själv och boll, sittandes får Frallan iväg ett löst skott som målvakten räddar men tappar, liggandes hinner dock Frallan få fram sin fot och peta in bollen. Årets fulaste mål görs och nu har Kilsmo vittring, målvakten plockas ut och Kapten Nykan spelar flygande, Kilsmo får bra press och bollen in i straffområde där både Oskar och Hammarbäck är nära att få till det men bollen vill inte över mållinjen.

Nästa situation blir en sekvens som domarna helst vill glömma, när Oskar samlar på sig 3 straffar inom loppet av 3 sekunder utan att domarna blåser så kontrar Stene, Kapten Nykan i målet blir lite väl ivrig när han får ett friläge emot sig och chansar, Stenespelaren är dock snabbare än Nykan och chansningen träffar inte boll utan Stenespelarens knä. En ful satsning och ingen hade överklagat om det röda kortet hade kommit fram, samtidigt som domaren ska bestämma kort till Nykan så blir det tumult mellan alla spelarna på plan samtidigt som det springer in spelare och någon ledare från båda bänkarna. Domarna ska ha en eloge här, dom sorterar ut situationen väl och skickar av spelare/ledare från plan som inte ska vara där samtidigt som 3 gula kort delas ut, situationen lugnar ner sig och matchen spelar klart utan några hämndaktioner eller mer bråk.

Stene gör mål efterföljande frispark och även ett mål till i tom kasse, matchen slutar 3-7 till Stene som vinner matchen rättvist. Tyvärr för Kilsmo sitter dom dåliga staterna kvar och att vakna till när man ligger under med 0-5 är för jävla dåligt och då är det svårt att vända och vinna matcher.

Fletchers skumkronor:
3st, Dennis Sandhu
River och sliter hela matchen, spelar aggressivt och står för flertalet brytningar.
2st, Oskar Andersson
Ständigt hot framåt och jobbar hela matchen. Nära att bli målskytt flera gånger om, utdelningen kommer komma.
1st Martin ”Frallan” Ingvarsson
Dålig första halvlek , spelar upp sig i andra. Gör 2 mål och toppar nu skytteligan på 9 mål inför avslutande omgången.