Matchledig helg och tyvärr inget referat att skriva. Men som ni alla minns kom krismötet fram till en mer levande hemsida.

Därför kommer en kort intervju med vår tränare Fletcher här nedan, där vi pratar om truppen, framtiden och lite kort om VM.

Säsongen har startat stabilt med ett kryss och en seger, vad är din känsla?
Känslan är god, mycket god skulle jag kunna sträcka mig till. Jag känner att jag som tränare har gjort allt till det yttersta, egentligen är det bara spelarna det beror på att vi inte har full pott.

Du nämner spelarna, är du nöjd med truppen?
Med truppen är jag nöjd, det finns kvalitet i truppen. Jag skulle dock vilja att dom plocka fram den kvaliteten oftare än 15-20 minuter per match. Våra ledande spelare och dom som varit här länge borde ta ett större ansvar och visa framfötterna under 40 minuter.

Några namn?
Frallan, han har varit bra vart tredje/fjärde byte, för dåligt! Bugge och Hilmer har släppt in 4 mål var, det håller inte. Timmy A gjorde en bra aktion första matchen sen lekar han stjärna och inte ens dyker upp på nästa match. Filip H är alldeles för klen och fejkar skada efter 5 minuter av säsongen. Sen är det 3-4st till som jag inte tycker ha hållit måttet.

Vad kan du som tränare göra för att lyfta dessa spelare?
Ansvaret är helt på dom! Mina träningar är mycket bra, matchplanerna har varit exemplariska och jag har gett dom har alla möjligheter att lyckas utan att dom tagit den chansen.

På twitter trendade #FletcherOut under förra veckan, någon kommentar?
Min gissning är att ett motståndarlag har startat det för att sätta press på vår styrelse för att jag ska bli fri på marknaden och på så sätt vara tillgänglig. Alla andra teorier känns orimliga.

Om du får tippa hur säsongen går, vad tror du?
Med mig som tränare och att spelarna gör som jag säger kommer vi gå rent resten.

Till sist, har du någon kommentar kring VM i Qatar?
Jag tycker det är väldigt bra att frågan lyfts om ett vinter-VM, det är inget vi vill ha. Men jag vill även lägga till att jag är tillgänglig som tränare om något landslag vill ha en vinnande coach i laget.