I brist på tid så har inte detta referat från tisdagens batalj inte nått ut tidigare. I likhet med tidigare matcher inleder vi tveksamt och är inte riktigt med från start. Men skam den som ger sig och tillslut så visar vi ändå moral genom att vinna andra halvlek med 3-0 och fixa ett oavgjort.

Vi pratar innan matchen om att inte göra om samma misstag som mot ÖSK Söder. Vi inleder således avvaktande och tillåter Öfvre att rulla runt. Dock skapas inte mycket varken framåt eller bakåt. Men så en bit in så händer det som hänt flera ggr tidigare. Vi blir bolltittande och och tappar vår gubbe. sedan rullar det på. Vi släpper in hela 4 bollar i första halvlek, något som inte är okej. Vi gör visserligen ett framåt men det känns långt ifrån som att vi skall ha något med detta att göra.

I halvlek är det många röster som höjs, får ändå ses som positivt att vi bryr oss och känner själva att det är för dåligt. Vi kommer överens om att andra halvlek inte skall bli som den första. Något vi faktiskt lyckas med. Inställningen förbättras markant och vi kämpar och sliter som djur. Till slut får vi utdelning, 2-4 och vi växer ytterligare. Vi fortsätter och fortsätter men målen vil inte komma. Så med ca 5 min kvar lyfter vi målvakten och Frallan tar på sig rollen som flygande. Nästan direkt får vi effekt och kan trycka ner våra motståndare och skapar lägen. Först kommer 3-4 och inte långt senare 4-4 och vi är tillbaka i matchen. Sista minuterna flyttar Öfvre upp sina positioner och vi tappar pressen vi byggt upp i slutet. Dock blir det inga flera mål utan matchen slutar oavgjort.