Andra hemmamatchen på hösten och andra rivstarten från Kilsmo. Mot Laxå slog Oskar till efter 4 minuter och denna gång tog det bara 3 minuter för storstjärnan och antagligen division 5s bästa spelare att öppna målkontot.

Frallan skickar in en hörna från höger som Mariebergspelarna inte riktigt får undan och bollen dimper ner 1 meter utanför straffområdet och där stor vänsterfotade Oskar och drar iväg en helvolley med högern, bollen skickas med sådan fart i krysset att hade matchen filmats så vet vi alla vart Puskas Award 2020 hade hamnat.

Efter årets mål försöker Marieberg komma in i matchen utan att riktigt lyckas och vi i Kilsmo skapar dom hetaste lägena och mycket handlar om firma Frallan/Oskar. Oskar skjuter på en försvarare och bollen letar sig fram till en fri Frallan som testar men målvakten i Marieberg kommer ut och gör en stor räddning. Frallan serverar tillbaka till Oskar med en nickskarv och avslutet från Oskar smiter precis förbi stolpen. Sista riktigt bra läget i första får Frallan återigen framspelat av Oskar men återigen misslyckas han med avslutet och de blir inget av de.
Första halvlek äger vi i Kilsmo bollen och dagens mittfältstrio Henke, Mackan och Filip gör de jobbigt för Marieberg med många snabba återerövringar och bra passningsspel. Med en stabil backlinje längst bak stänger vi ner Marieberg på ett väldigt bra sätt.

Andra halvlek blir något jämnare men det är en spelare som sticker ut hela tiden, Oskar Andersson. Enligt rykten fick Mariebergs vänsterback sjukskriva sig dagen efter pga yrsel efter alla gånger Oskar swisha förbi honom.
Närmast att göra mål är Kilsmo efter att Oskar störtat ner mot kanten och skickar in bollen mot Frallan som försöker klacka bollen i bortre men bollen smiter utanför.

Sista 20 försöker Marieberg göra en forcering men vi visar att vi är trötta på uddamålsförluster och poängtapp och varenda spelare krigar och Marieberg kommer inte till några farligheter och skotten som skjuts lite längre ifrån plockar dagens målvakt Otto utan problem.
Matchen slutar 1-0 och positivt är andra raka hemmanollan och den moral som visas upp. Negativt är att vi inte lyckas döda matchen och de är väl något Frallan får ta på sig som bränner tre solklara målchanser.

Nästa match på Kilsmovallen är på lördag då vi gästas av Sköllersta. Derby på lördag så se till att komma ner och stötta laget mot nya segrar!