Under måndagskvällen så var det återigen match på Kilsmovallen. Likt föregående reservlagsmatcher så var det osäkert in i det sista ifall vi skulle få ihop en 11 till start. Vikarierande coach Martin sa att vi kunde bli allt från 10 till 14 spelare. Väl ute i Kilsmo i omklädningsrummet så är vi hela 14 spelare! Han har lyckats igen, en rekryterare av rang. Det är få som vågar säga nej då Martin är i andra änden på luren och ber dig ställa upp i en B-lagsmatch.

Åter till matchen där det var HOIF som öppnade klart bäst och de hade ett par tidiga bud på att ta ledningen. Otto som vikarierade idag i målet gjorde ett par riktigt kvalificerade räddningar annars kunde det både stått 1-0 och 2-0 till gästerna redan efter första tio. Vi börjar därefter vakna till liv och vi hamnar mer rätt i positionerna. Under den kommande kvarten får publiken se hela fem mål. Lyckligtvis för hemmapubliken så står Kilsmo för fyra av dessa mål. Vi lyckas utnyttja HOIF:s smått viriga försvarsspel och vi kommer igenom både på kanterna och i mitten. Vi går till pausvilan med en 4-1 ledningen vilket inte var något man kunde anat efter de fem första minuternas spel men ack så skönt!

I andra halvlek fortsätter vi att ligga kompakt defensivt, vilket resulterar i att vi får flera omställningslägen och det är vid två av dessa tillfällen vi utökar ledningen till både 5-1 och 6-1. Vi har ytterligare två bollar i nät men dessa döms bort på grund av offside, ett av dessa beslut var riktigt tveksamt. Till domarens försvar så är det inte lätt att ha koll på offsiden då man dömer själv. I slutminuterna reducerar HOIF till 6-2 som också blir slutresultatet.

Ett riktigt smolk i glädjebägaren är att Edvard pajar axeln i matchens sista närkamp. Han fick uppsöka sjukvård direkt efter matchen och kommer troligtvis bli borta resten av våren, oerhört tungt för Kilsmo som lag men framförallt för Edvard själv. Krya på dig!

Dagens extra plus går till Otto i målet som i och med denna stabila insats nog får räkna med att han kan få stå ett par matcher till här i vår!