I morgon är det torsdag och återigen dags för match. Denna vecka beger vi oss hela vägen till Marieberg för att inte helt oväntat möta Mariebergs IK.

Marieberg har inlett säsongen starkt och lite överraskande för ett lag som så sent som i höstas fick kvala för att hålla sig kvar. Dock har man ett ungt lag varpå att bara få ytterligare ett år kan göra mycket.

Man inledde säsongen med att spela en hel rad träningsmatcher, för att sedan blanda upp med gruppspel i Myresjöhus cup. Ett cupspel som inte direkt gav några indikationer på den form man visat i serien. 1–1 mot Östansjö, 3–3 mo FK Örebro samt 3–5 borta mot Hovsta. Detta räckte dock för att ta sig vidare och nu senast så tog man sig vidare ytterligare efter att ha besegrat division 4 laget Askersund med 3–1 i Myresjöhus cup först match i utslagsfasen.

I serien så har man besegrat lag som Laxå (0–4), Ervalla (2–0), HOIF (2–4). Kryssat mot Sköllersta samt förlorat mot SMÅ. Formen får dock ses som god och detta kommer bli ett tufft prov för dem blåa hjältarna i Kilsmo. Förväntningen är en tuff match med mycket dueller och säkerligen mål på någon fast situation. Självklart kan man räkna med ett par gula men tror inte på något rött. Det blir säkerligen en match där uddamålet avgör alternativt så ligger ett kryss i luften.

Hoppas så många som möjligt tar sig till Marieberg och hejar fram oss till seger!

Matchinfo:

När: Torsdagen den 16:a maj, kl 19:00
Var: Mariebergs IP, Marieberg
Inträde: Okänt, då vi är bortalag