I kväll är det så dags för årets tredje derbymatch, då vi gästar HOIF på Odenvallen. Ett HOIF som inlett knackigt men kommer från en viktig seger borta mot Axberg. Ett derby är alltid ett derby varpå förväntar oss en tuff match med mycket kamp och säkerligen ett par mål.

Som tidigare nämnt så har HOIF inlett serien knackigt placerar sig på en 9:e plats med 2 segrar, 1 oavgjord och 4 förluster. Dock är serien jämn och man är endast 6 poäng bakom oss på en andra plats. Förra säsongen var man länge med och fightades i toppen utav tabellen så vad som har ändrat sig till detta år är oklart. Dock vet vi själva hur det kan vara när det kanske går lite tungt och vad skador på nyckelspelare kan göra.

Läget i Kilsmotruppen är bra, dock saknas troligtvis delar av mittfältet som följd av jobb som måste gå före. Dock är vi inte särskilt oroliga då vi har goda ersättare som kan gå in och ta jobbet.

Hur går det då? Jag tror ändå att vi går segrande ur detta. Det kommer kanske inte bli skönlir rakt igenom men vi gnetar oss till en seger. Troliga målskyttar är som många gånger tidigare Petter, Oskar och kanske ska Ahonen äntligen få det att lossa mitt i bebis euforin.

Vi ses på Odenvallen!

Matchinfo:

När: Måndagen den 27:a maj, kl 19:00
Var: Odenvallen, Odensbacken
Inträde: Okänt, då vi är bortalag