I måndags så spelades återigen en match i reserv div 1B vår. Motståndet var för dagen Adolfsberg IK 3. Ett på pappret ålderstiget lag med mycket fotbollskunnande i sig. Följetången var som vanligt ifall vi skulle få ihop en hel elva.

Klockan 08:00 på matchdagen var vi åtta spelare som var redo för start till kvällen. Men Martin Ingvarsson som tagit på sig lite av en sportchefs roll för b-laget och började genast ta kontakt med kompisar, arbetskamrater osv… Det slutade med att vi till slut hade hela 15 man på plats vid Lugnets IP denna varma måndagskväll.

Motståndet som jag tidigare nämnt har mycket fotbollskunnande i sig och under första 30-35 minuterna av matchen så var det ett Adolfsberg som höll i bollen behärskat. De rullade bollen fint mellan lagdelarna och skapa rätt som omgående ett par klara målchanser som vi till en början lyckades värja oss för.  Det dröjer dock inte länge innan Adolfsberg gjort både ett och två noll. Vi lyckas inte få igång ett spel utan vi tappar boll i våra uppspel. Vi har även svårt där framme att nypa fast bollen och skapa något etablerat spel.  Vi går till pausvilan med underläge 2-0.  Det kunde varit betydligt värre.

I andra halvlek så rycker vi upp oss något och i kombination med att visa i Adolfsbergs lags kondition börjar tryta så blir det en jämnare match. Det skapas klara chanser åt båda håll. VI lyckas tyvärr inte trycka dit någon av våra chanser.  Utan det är Adolfsberg som utökar ledningen till 3-0. Vi får i slutskedet göra ett reduceringsmål men närmare än så kom vi inte idag. Slutresultat fastställs till 3-1.

Detaljer

Tid League Säsong Match Day
17:00 Reservlagsserie Div. 1B Vår 2019 2019-06-09

Resultat

LagMålUtfall
Adolfsbergs IK0Vinst
Kilsmo IK1Förlust

Adolfsbergs IK

Kilsmo IK

Timmy Andersson Försvarare
Sebastian Sibe Groth Mittfältare
Harry Moore Försvarare
Emil Beijer Mittfältare
Edgar Nyström Mittfältare
Oskar Andersson Anfallare
August-Petter ”A-P” Ernst Försvarare
Martin ”Frallan” Ingvarsson Anfallare
Per Nederman Anfallare
Markus Englund Mittfältare
Pontus Rossing Försvarare
Alexander Westman Försvarare
Taulant Gashi Mittfältare
Adam Nilsson Mittfältare
1 1 1