Säsongen är slut och division 5 kontraktet för 2021 är säkrat. Snart är det dags för avslutning och en futsalsäsong stundar.

Trotts förlust i sista omgången så är vi som tidigare nämnt klara för division 5 spel även 2021. Vad många kanske inte tänker på är att krävs det en hel del jobb för att detta skall vara möjligt. Med detta sagt så vill vi bara belysa att alla slags insatser är välkomna. Vill du hjälpa till kring laget? Exempel kan vara materialförvaltare, lagledare eller liknande uppgifter. Eller känner du att du vill vara med och hjälpa till kring hemmamatcher? Eller kanske vill du göra något för barn och ungdomar? Alla som kan och vill är välkomna att anmäla sitt intresse, all hjälp är välkommen och tveka inte på att höra av dig! Kontakt@kilsmoik.se

Årets fotbollsavslutning för seniorlaget är planerad till lördagen den 21:a november. Under avslutningen kommer fina priser att delas ut i kategorierna: Årets spelare, Årets mål, Årets pajas, Årets skyttekung, Årets poängkung, Årets buse samt Årets Skumkronevinnare. Anmälan sker på den interna FB-gruppen. Har du inte tillgång till gruppen men varit delaktig under året så går det att ansöka om medlemskap (gruppens namn är: Kilsmo IK fotboll intern).

Avslutningsvis, fotbollssäsongen går in i vintervila men futsalsäsongen tar vid. Vi kommer att träna tisdagar i Almbyskolan kl. 21-22. Vi kommer även delta i seriespel, futsal division 4 södra med seriepremiär 8:e november mot IFK Kumla 2. Är du sugen på att komma ner och träna med oss så hör av dig till Provspel@kilsmoik.se. Även här sker all information i den interna FB- gruppen, så är du inte medlem så ansök om medlemskap (gruppens namn är: Kilsmo IK fotboll intern).

Vi blickar framåt mot 2021 och hoppas att ni vill engagera er i Kilsmo IK!