Som ett led till att bli en mera öppen klubb kommer här skadeuppdatering. Som vanligt så är våra medicinska resurser begränsade varpå diagnoser kan mycket väl vara felaktiga. Dock är dom alltid gjorda med glimten i ögat och en stor näve kill-gissning.

Martin ”Frallan” Ingvarsson, Överkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Har drabbats av en allvarlig form av hybris efter att ha gett sig själv tre skumkronor i senaste matchen. Problemet blir således inte att få honom spelklar utan istället att få honom att byta.
Andreas Ahonen, Underkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Har drabbats av lättare sträckning efter att ha sätts sprätta runt på stan som en baron någon gång under förra veckan.
Dennis Sandhu, Helkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Har drabbats av överträning efter att ha deltagit vid två raka träningar. Förväntas medverka vid fler träningar än någonsin tidigare.
Martin ”Burgos” Henriksson, Överkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Har tyvärr drabbats av en formsvacka efter att Dennis glänst i kassen på senaste matchen. Har ordinerats att spika igen på träningen och skall därefter vara fullt återställd.
Filip Hedbris, Underkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Råkade ut för en stukning under senaste matchen mot HOIF. Läkaren har ordinerat två dagars vila och börja använda andra benet mera.
Wael El Hedhili, Helkroppsskada
”Läkarens” kommentar: Slutkörd efter att ha spelat 39/40 min senaste matchen. Har beordrats vila och ett flak energidryck.

Enligt GDPR kan vi tyvärr inte vara mer exakta än ovan om skadorna.
Vi kommer fortsätta uppdatera er om läget när det blir förändringar i skadorna.