Ny onsdag och ny bortamatch, denna gång gick bilarna till Östansjö för ett möte mot ett topplag.

Första halvlek jobbar vi i Kilsmo mycket med att ligga rätt och minimera ytor, vi lyckas hyfsat bra men som det topplag Östansjö är hade dom idéer hur man bryter ner ett lågt försvar.

Tidigt kommer 1-0 efter en hörna där deras spelare får gå upp helt ostört och fasta situationer skulle bli Östansjös väg till ledning och grepp om matchen. Deras tydliga spelidé om tidiga inlägg och mycket bollar in i boxen skapade många hörnor och långa inkast. Deras fasta var hela tiden farliga och Per i målet med både tur och skicklighet fredar målet enda tills 31a minut då en frispark smiter in i det blöta gräset.

Andra halvlek kommer Kilsmo ut betydligt bättre och vågar hålla i boll, dom riktigt farliga chanserna skapas dock inte. Fint spel fram till straffområdet men tyvärr ingen slutproduktion. Istället får hemmalaget en möjlighet och 3-0. Vi laddar om och får grepp om matchen igen, en långboll mot Frallan som målvakten hinner först på men inte bättre än att han träffar Frallans stora arsle med sin rensning och bollen studsar till Amir som med helt öppet mål blir brutalt kapad av Östansjös målvakt. Straff och Dennis är kall igen, 3-1 och lite vittring.

Kilsmo skapar mer tryck och det är framför allt Beijer på centrala mittfältet som vinner boll och forcerar framåt. 3-2 kommer efter en hörna som nickas undan och lyfts in i straffområdet igen, Alle skarvar och Nykan petar in bollen.

Forceringen fortsätter men när vi i Kilsmo blir heta framåt så kommer ett två långskott från Östansjö som går in, 5-2 och ridå.

Vi gör en riktigt bra andra halvlek men det märks att vi möter ett topplag som hade en tydlig idé med sitt spel och speciellt i andra halvlek lyckas dom göra mål i rätt tid och bryta våra momentum.

Matchens skumkronor:
3st: Emil Beijer, kommer till matchen skadad och hoppar in efter 45 minuter. Är dominant i båda ändarna av planen, borde alltid spela skadad om han är så här bra.
2st: Daniel Nykvist, lugn och trygg med boll, bra i försvaret samtidigt som han hinner med att göra mål.
1st: Moises Rojas, raketutveckling på högerbacken. Har blivit en trygg försvarsspelare som aldrig ger upp eller släpper sin spelare förbi sig.