Under söndagseftermiddagen/kvällen gästades vi i reservlagsserien utav Latorps IF. Med mycket känningar i truppen var det inte det lättaste att få ihop lag. Men efter att vi jagat hela helgen kunde vi tillslut ställa upp med hela 15 st starka. Riktigt skönt att kunna spela matchen och stort tack till alla som ställde upp. Hoppas fler blir sugna och vill vara med framöver. För att får vara med i reservlaget krävs inte mer än att man är skriven i klubben och är sugen på att spela lite fotboll. Ännu roligare om man är med och tränar nån gång ibland, antingen ordinarie träningar eller vid spontanfotbollen på onsdagar.

Matchen då?

Det var ett ungt Latorp med mycket spring i benen som kom på besök. Vi inleder helt okej och ligger lågt med laget och gör det svårt för våra motståndare att hitta in bakom försvaret. Framåt är vi ganska tunna och hinner aldrig riktigt komma upp med folk innan Latorp återigen har bollen. Ju längre matchen lider ju tröttare blir vi och det varma och lite kvava vädret gör det inte lättare. Tillslut kommer så Latorp igenom och kan ganska enkelt gå upp till en tre noll ledning. Innan halvleken är slut så gör man även 4-0, men skall tilläggas att Latorp tilldöms två straffar under första halvlek varav den ena vääldigt tveksam, såg mera ut som han snubblade på sig själv. Det blev dock bara ett mål på dessa då Hilmer i kassen tar den andra, efter att ha läst sönder en svag straff från Latorpsspelaren.

I andra halvlek mattas tempot i matchen och vi vågar hålla i bollen och försöker skapa något framåt. Närmast är Per efter fint förspel där många är inblandade, skjuter bollen i stolpen. Latorp gör två mål till där man lite för enkelt får rinna igenom och komma fri med målvakten.

Slutresultat skrivs till 0-6, detta känns dock ganska oväsentligt utan det vi tar med oss från denna match är glädjen för att spela fotboll och att vi efter många om och men ändå lyckas få ihop 15 man.

Nästa match i reserv div 1b vår, spelas på söndagen den 26:e maj. Då beger vi oss till Lillåvallen för att ta oss ann Lillån FK 2. Hoppas på mersmak från dem som var med och på att det väckt en lust för fotboll för er som inte var det!

Forza KIK!

Detaljer

Tid League Säsong Match Day
17:00 Reservlagsserie Div. 1B Vår 2019 2019-05-19

Resultat

Lag1:a halvlek2:a halvlekMålUtfall
Kilsmo IK000Förlust
Latorps IF426Vinst

Kilsmo IK

Gustaf ”Fletcher” Jonsson Målvakt
August-Petter ”A-P” Ernst Försvarare
Peter ”Hilmer” Hilmersson Målvakt
Henrik Andersson Mittfältare
Dennis Sandhu Försvarare
Fredrik Reinholdsson Försvarare
Filip Fagerman Försvarare
Per Nederman Anfallare
Jonathan Rabenius Anfallare
Joakim Hagman Försvarare
Gabriel Ericson Mittfältare
Dennis Edlund Försvarare
Tony Edlund Anfallare
André Fagerman Anfallare
Robin Jakobsson Försvarare
2

Ordförande fotbollssektion: Torbjörn Jonsson

Latorps IF