Efter juluppehåll både i serien och för oss i medieteamet är vi äntligen igång igen. Vad det gäller serien så har vi två matcher kvar och först ut är hemmamatch mot Stene IF på söndag.

Stene har gått bra i serien och ligger på en andra plats i tabellen med endast 1 förlust. 8 insläppta på 5 matcher tyder även på en stark defensiv. Det ryktas dock att succéduon Frallan och Fula brallan (Timmy) ska få lira ihop igen, sist slutade det med 3 mål och 1 assist för Frallan medan Fula brallan gjorde 1 mål och 2 assist.

När Kilsmo tog juluppehåll gjorde man det efter säsongens första förlust, detta borde dock vara bortglömt om alla gjorde det dom skulle med snapsarna under jul och bubblet på nyår. Nytt år och nya möjligheter är det som gäller och 3 poäng på söndag ser vi på redaktionen som en stor möjlighet. Till söndagsmatch återförenas inte bara succéduon utan spelare som Mackan Englund och Filip Hammarbäck gör comebacker efter skadefrånvaro. Stommen med Kapten Nykan, Dennis och Otto är tillgängliga och truppen ser starkare ut än på länge. Enda frågetecknet är målvaktssidan där både Hilmer och Bugge dras med skador och enligt säkra källor kommer en sten, sax och påsematch utspelas på lördagskvällen, där kommer förloraren få stå på söndag.

Med dom förutsättningarna vågar jag mig på att tippa en seger till Kilsmo med slutsifforna 5-3. Matchen kommer vara en jämn tillställning med Almbyhallen är svårspelad och där kommer hemmaplansfördelen spela in och tippa över till Kilmos fördel. Målskyttar kommer troligen bli Kapten Nykan, Englund, Frallan och Hammarbäck x2.

Den stora snackisen under veckan har dock inte varit om matchen utan att Timmy Andersson har tackat för sig som tränare och nedan kan vi visa läckta screenshots mellan ledningen och spelarna. Här kommer sanningen fram vad spelartruppen egentligen tycker om förändringen.


Det är mycket känslor och hittills har inte Timmy besvarat kritiken men sista ordet är nog inte sagt om denna följetong. Den stora frågan nu är om Timmy har valt och lämnat eller om spelartruppen krävt en förändring, någonting luktar konstigt om denna historia.
Men nu laddar vi för 3 poäng på söndag och vi är glada att vi äntligen är igång igen!

Matchinfo:

När: Söndagen den 16:e januari, kl. 19:15
Var: Almybskolan
Inträde: Gratis