En stentuff vecka inleds med att vi reser till nora delarna av Örebro för att ta oss an Lillån på Lillåvallen.

I förra omgången kunde årets första trepoängare bärgas efter att vi besegrade tabelljumbon Vivalla med 3-2 på Kilsmovallen. En match där segern satt långt inne och det dröjde till den 85:e matchminuten innan Frallan kunde frälsa hemmapubliken. En match där vi inte alls kommer upp i nivå och dras med i Vivallas snabba omställningar och blir extremt långa i laget. Vi hittar inte alls samma rull som i tidigare matcher och målen vi släpper in kommer efter bolltapp i fel lägen där vi inte hittar rätt i positionerna.

Lillån har inlett serien starkt med 3 vinster (5-2 mot HOIF hemma, 0-1 mot Linde bort och 1-2 mot Askersund borta). Enda plumpen i protokollet har kommit mot FC Örebro Nordic, där blev det dock rejält med stryk och slutresultatet skrevs till 0-5. Vet inte om det säger så mycket om Lillån dock utan snarare mer om nivån på FC Örebro Nordic.

Inför kvällens match får vi tillbaka flera spelare som tidigare inte återgått tillvardagen utan befunnit sig på semester. Förhoppningen är att detta ska en lugnar stämning i truppen då inget jagande efter spelare behöver genomföras.

Slutligen… Har varit dåligt med uppdateringar efter matcher och detta är som följd av tidsbrist. Känner du att du skulle vilja skriva matchrapporter så hör av dig till kontakt@kilsmoik.se. Dock skall statistiken nu vara uppdaterad och Kalle har ryckt åt sig en knapp ledning över mittfältskollegan Filip.

Matchinfo:

När: Måndagen den 23:e augusti, kl. 18:45
Var: Lillåvallen
Inträde: Oklart då vi inte är hemmalag