Årets sista match och teoretiskt sett så kan vi fortsatt hamna på negativ kvalplats, dock är det många saker som då ska gå emot oss.

Förra helgen reste vi till Grythyttan för att ta oss an tabelljumbon Grythyttans IF. Matchen slutade med vinst, 11-0 efter bland annat 5 mål av lilla kapten Sup, samt ett hattrick av Frallan. Dock skall en eloge ges till Grythyttan som ändå försökte spela fotboll matchen igenom och många unga spelare som säkerligen bara kommer bli bättra framöver.

I och med segern så förbättrade vi vår målskillnad avsevärt och kunde klättra en plats i tabellen, förbi sista omgångens motståndare Lekeberg, som därmed har lika många poäng men sämre målskillnad. Lekeberg förlorade i sin tur hemma mot Linde med uddamålet. Då även resterande lag i botten förlorade (Kumla, bort mot Hallsberg med 5-1 och Lillkyrka, hemma mot FK Örebro med 1-4) så har vi en väldigt trygg placering i tabellen och det skall som sagt mycket till för att vi skall riskera att tvingas kvala. Det skulle då krävas att vi tappar en målskillnad om 25 mål samt förlorar mot Lekeberg medan Kumla skall hämta igen målskillnaden hemma mot Sköllersta.

Med detta sagt och kontraktet mer eller mindre säkrat så hoppas jag ändå alla går in till match med inställningen att vi skall avsluta detta snyggt. Lekeberg skall inte underskattas, dom har tagit lika många poäng som oss och därmed bevisat att dom hör hemma i division 5. Tror vi kan förvänta oss en klassisk höstmatch med regn och rusk och mycket kamp.

Vi ses på vallen!

Matchinfo:

När: Imorgon söndag den 4:e oktober, kl. 15:00
Var: Kilsmovallen
Inträde: Som följd av Covid-19 uppmanar vi ingen att komma och titta, men skulle du ändå dyka upp så håll avstånd. Inget inträde.