I morgon är det så äntligen dags! Precis som vår hemliga gästkrönikör lyfte fram så har det varit en lång och mödosam väntan. Men i morgon får vi äntligen känna gräslukten, känna kampen och förhoppningsvis glädjas åt tre pinnar.

Som motståndare i premiärmatchen står Hidingsta IK. Hidingsta IK stod förra året för en fin säsong i division 5 och slutade på en hedervärd 4:e plats. De har inlett denna säsong med att avstå Myresjöhus cup och istället fokuserat på att spela träningsmatcher. Man inledde med att besegra Glanshammar IF med 5–3 (division 6), följde upp med att förlora mot Vretstorps IF (division 4) med 0–5 och slutligen kryssat mot Marieberg IK och Lillkyrka IF (båda hemmahörande i division 5).

Vi i Kilsmo har inlett säsongen med två förluster i Myresjöhus cup. Mot SMÅ med 0–3 och Stene IF med 3–4. Två matcher där vi stundtals visat upp ett fint spel men där oskärpan vid målchanser lett till förlust. Det är därmed ett rejält taggat Kilsmo som ställer upp för seriepremiär och där förra veckans manfall, endast 11 spelare i matchen mot Stene, följs upp med en fullspäckad trupp och tränarbänk. Det ryktas tom. om att en viss träskobärande materialare skall göra bejublad comeback.

Hur kommer det då att gå i matchen? Jag tror stenhårt på hemma seger och allt annat får likställas med ett fiasko. Det är detta vi har längtat till, detta vi tränat inför och det är detta vi brinner för. Nu jävlar bli det åka av. Hoppas så många som möjligt tar sig till Kilsmovallen. Prognosen utlovar 7 grader och molnigt, perfekt fotbollsväder med andra ord. Vi ses där!

Matchinfo:

När: Imorgon lördagen den 13:e april, kl. 15:00
Var: Kilsmovallen
Inträde: 40 kr alt. visa upp ditt säsongskort i inträdet.