Säsongen är slut och allt slutade med en rejältorsk. Därmed beseglades vårt öde att trilla ner till division 6 säsongen 2022.

Det gick inte riktigt som vi hade hoppats på i år. Efter att ha haft problem med att få ihop folk vid ett flertal matcher så var det inte alltför oväntat att vi till slut skulle behöva ta steget ner en division. Men men vi är inte bittra. Detta är nog bra för oss då vi inte direkt blir yngre och många av oss börjar nå en respektabel ålder. Med detta sagt så vill vi i laget tacka alla som ställt upp under året både på plan och utanför, utan er hade det inte blivit något alls!

Hoppas så många som möjligt av er även är med oss nästa år. Skulle det vara så att du vill öka ditt engagemang ytterligare, kanske börja spela med oss, hjälpa till runt hemmamatcher, vara ledare? Tveka inte att höra av dig till kontakt@kilsmoik.se

Nu närmast så väntar en inomhussäsong och futsal. Vi kommer träna i Almbyskolan på tisdagar kl 20:45-22:00 med start 2 november. Vi kommer även att delta i en inomhusserie. Så är du sugen på att lira futsal med oss så är du välkommen att testa.

// Sportchefen