Vi börjar med att önska alla våra läsare en glad Lucia och denna dag till ära kommer en ny skaderapport. Eftersom Lucia brändes på bål så känns denna dag ganska förknippad med just skador.
En påminnelse om att vår medicinska kunskap är begränsad så får ni ta diagnoserna med en nypa salt och som vanligt enligt GDPR kan vi inte alltid ge exakt info om skadan.

Martin Ingvarsson, övrekroppsskada.
Diagnos: Efter söndagens hattrick har hans hybris skenat i väg till ren galenskap. Prognosen är att detta är obotligt och vi får leva med en odräglig Frallan som kallar sig själv för Frälsaren.
Otto Heitanen, helkroppsskada.
Diagnos: En saunaolycka efter söndagens match ska ha påverkat hela Ottos kropp. Doktorn har ordinerat en kvarting kosken och finsk sisu så ska Otto vara tillbaka redan till träningen.
Gustav Isacsson, överkroppsskada.
Diagnos: En hemsk arbetsolycka då han verkar ha skurit sig på pappret när han rättat läxor. Enligt rykten rör det sig om 2-3 fingertoppar och han är borta från spel året ut.
Oskar Andersson, underkroppsskada.
Diagnos: Under söndagens match ska Oskar skjutit ett skott som var så hårt att han stukade foten. Läkaren säger att det är skitsnack med Oskar står på sig och hävdar sanning. Oklart hur länge och om han blir borta.
Timmy Andersson, helkroppsskada.
Diagnos: Timmy börjar bli gammal och då är det tufft att spela match. Massage och vila har doktorn ordinerat och prognosen är att han borde vara i spel igen 2024.