Efter att återigen kämpat med att få ihop lag så kunde slutligen matchen inledas. Skall tilläggas att vi vid samlingen på plats i Lillån inser att vi endast är 10 man. Men matchens gigant Martin ”Frallan” Ingvarsson rycker ut och efter ett par telefonsamtal så är 5 ytterligare spelare på väg, några måste bara steka klart korven och någon måste ta sig från Fellingsbro på en halvtimme. Lagom till matchstart så bli vi så 12 spelare och fler ansluter och får byta om vid båset.

Matchen inleds och vi står upp bra och gör det bra. Båda lagen skapar lite farligheter men det dröjer till slutet av första halvlek innan första målet kommer. Efter en djupledsboll på vår vänsterkant så kommer Lillån runt och slår ett inlägg bakom försvaret i midjehöjd. Undertecknad är beredd att ta bort bollen men när ”Gröna faran” i målet skriker ”MÅLVATK”, så släpper jag bollen. Dock litade Timmy inte riktigt på att jag inte skulle sparka bort både han och bollen och får inte riktigt tag i bollen. Istället hamnar den precis i knät på Lillånspelaren som enkelt kan rulla in ledningsmålet.

I halvlek sägs inte så mycket mer än att fortsätta köra. Vi fortsätter att stå upp bra och kommer till flera lägen och så i den 57:e minuten så sliter inlånade Julle sig loss och kan sätta 1-1. Bara minuterna senare så är han där igen och snappar upp en slarvig passning i Lillånförsvaret. Han kan därefter, fri från halva enkelt sätta 1-2.

Slutet på matchen så trycker Lillån på med mycket folk och skapar ett par bra lägen men en storspelande Timmy i målet räddar oss och även några sista sekunden agerande från försvaret gör att vi kan avgå med segern. Riktigt gött och tack till alla som ställde upp. Matchens plus går till kapten för dagen, Martin ”Frallan” Ingvarsson som ensam löser ett halvt lag.