Det blev ett riktigt magplask hemma mot HOIF. Det kunde dock blivit annorlunda då undertecknad hade öppet mål redan efter ett par minuter. Bollen skall bara läggas i nätet men från ingenstans så dyker HOIF målvakten upp och räddar och lyckas få bollen över ribban. Där efter har egentligen inget utav lagen några riktigt vassa lägen. HOIF skapar lite oreda på fasta och vi kommer fram vid omställningar. Men så, precis innan halvtidspausen så kommer kallduschen. Efter att HOIF tvingats stanna upp ett anfall och vända om så blir vi extremt passiva. Deras högerback få vandra väldigt fritt och avlossa. Bollen letar sig in i bortre och bara sekunder efter att vi gjort avspark så är halvleken slut.

Andra halvlek drar igång och stämningen på planen blir bara sämre och sämre med många fula efterslängar och och mycket snack. Så i den 54:e kommer HOIF fram på deras högerkant. En lång boll över Bugge och hela faderullan. Så lång att den med god marginal är över kortlinjen. HOIF spelare nickar in bollen farmför mål och medan vi är allt för upptagna med att skrika på domaren att bollen varit ute så dyker en HOIF spelare upp och trycker in 0-2. Vi försöker därefter att flyta fram och skapa något men HOIFs målvakt var riktigt bra för dagen och avvärjer allt. Istället går vi mer och mer över på att fokuserar på att snacka och blir störda av HOIFs tuffa spel istället för att ta kampen. Slutligen kommer även 0-3 och tack och godnatt.

NU jävlar gäller det att knyta näven och köra dem sista tre matcherna. Nästa lördag väntar serietrean Hallsberg i årets sista hemmamatch.