Vi gästades under torsdagskvällen utav Ervalla SK i en jämn och stundtals tuff match. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt och förtjänade nog inte en vinst heller men ett kryss hade kanske varit rättvist.

Vi inleder matchen hyfsat och försöker hitta ut på kanterna, dock gör motvinden att många bollar fastnar på ytterbacken. De gånger som det blir farligt är när vi kommer runt och hittar det hårda inspelet framför mål. I motsatt ände blir det farligt när vi slarvar i backlinjen och den lite studsiga planen inte vill oss väl. Första halvlek slutar oavgjort och den där direkta viljan att ta dem där extra metrarna finns inte riktigt där.

Andra halvlek hinner knappt börja fören Ervalla får hörna. En nick i stolpen och sedan en retur lämnar inte mycket för en stackars Hilmersson att göra åt saken och 0-1 är ett faktum. Lite samma här där vi inte riktigt är där, vi förlorar första läget och är sedan inte på tårna vid returen. Dock hinner matchen knapp att återupptas innan firma Ahonen-Bodin håller sig framme. Återigen är det Ahonen som serverar Petter på bortre och kan slå in kvitteringen.

Efter målet försöker vi hitta in i matchen, men istället är det Ervalla som får mer och mer boll och i den 69:e minuten får man till ett bra skott som skapar ytterligare en retur som en Ervalla spelare bestämt kan trycka in i mål. Ännu en gång är vi inte riktigt på tårna och blir straffade. Vi byter in lite pigga ben och lyckas skapa lite lägen men tyvärr inga mål. Seriens andra torsk är ett faktum.

Det är bara att bryta ihop och komma igen. Nu på torsdag väntar överraskningen Marieberg som inlett säsongen starkt.