I morgon torsdag är det dags för seriefinal, vi beger oss till Sköllervallen för att ta oss an Sköllersta IF i vad som säkerligen kommer bli en tuff match.

Sköllersta har inlett säsongen starkt och parkerar förnärvarande på en första plats med 13 poäng, en poäng för oss och Hidingsta på 12 pinnar (Hidingsta dock med en match mera spelad). Vi är nu inne i den 7:e omgången och dem inledande 6 har för Sköllersta slutat med 4 vinster, 1 oavgjord och en förlust. Förlusten kom mot lokalrivalen SMÅ IF, där man förlorade med uddamålet i vad som får antas varit en jämn drabbning.

Vi i Kilsmo har växt desto längre säsongen lidit med undantag från senast mot Marieberg där vi med lite flyt kom ur med 3 poäng efter att inte ha spelat allt för bländade. Truppen är lite skadedrabbad, dock inget att oroa sig för då vi har fullgoda ersättare. Det ryktas även att en viss Burgos är tillbaka i matchtruppen. Kan han bli den förlösande faktorn med sitt defensiva anfallsspel? Nu tänker ni säkert att är inte han målvakt? Burgos är en man med många talanger och målvaktsspelet är en av dem, rollen som defensiv anfallare en annan.

Hur går det då? Förväntar mig en match med många dueller och långa bollar. Ett tips är kanske årets första kryss för våran del. Förhoppningen är dock att vi vågar spela vårat spel och vågar rulla boll.

Hoppas vi ses på Sköllervallen!

Matchinfo:

När: Torsdagen den 23:a maj, kl 19:00
Var: Sköllervallen, Sköllersta
Inträde: Okänt, då vi är bortalag