Sommaren är här med kanonväder blandat med skyfall och åska. Imorgon lördag inleder vi dagen med att gästas vi av ÖSK Söder i division 5. Framåt kväll är det sedan dags för Tobbe & Jannes orkester att bjuda in till dans på Kilsmovallen.

ÖSK Söder har inlett säsongen med att blanda och ge, man är t ex. det lag i serien som kryssat flest gånger, hela 4 ggr på 9 matcher. Man har inte tagit 3 poäng sedan 22 april då man bortabesegrade Lillkyrka med uddamålet. I laget har man många gamla realbekantingar varpå mötena brukar vara jämna med mycket känslor.

Hur är då läget i Kilsmolägret? Det börjar märkas att sommaren närmar sig med många andra aktiviteter som lockar. Matchen i helgen ligger inte helt optimalt i tiden med långhelg och många som passar på att resa bort samt studenter som skall firas. Dock verkar vi ändå få ihop ett slagkraftigt lag och oavsett vilka som spelar så är känslan att vi är jäkligt jobbiga att möta och kommer inte ge bort några poäng.
Hur går det då? Känslan är som sagt att det kommer bli en tuff och jämn match med mycket känslor. Väderrapporten utlovar värme, något som säkert kan påverka slutskedet av matchen. Tror vi drar det längsta strået och den som avgör blir den nyblivne pappan Ahonen som enl. rapporterna är på ett ohyggligt spelhumör.

Vi ses på Kilsmovallen och glöm inte att lösa din biljett till kvällens aktivitet, det finns även möjlighet att lösa detsamma på plats.

Matchinfo:

När: Imorgon den 8:e maj, kl. 15:00
Var: Kilsmovallen
Inträde: 40 kr alt. visa upp ditt säsongskort i inträdet.