Vårt kommunikationsteam har haft ett krismöte inatt. Mötet pågick mellan 01-03.30 ungefär och vi har då kommit fram till att vi i klubben inte är tillräckligt transparanta med information om klubben.

Vi vill jobba öppet och ärligt, där kommer en uppdatering kring skadeläget.

Då ingen av oss är medicinskt kunnig och vi har inte tagit hjälp av vår Doktor Filip så kan diagnoserna vara felaktiga.

Peter Hilmersson, Underkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Är förbjuden att spela någon form av fotboll, så vi förväntar oss att han går för fullt redan på tisdagsträningen.
Filip Hammarbäck, Underkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Skadade sig illa i matchen mot Kosova och har inte spelat sen dess. Enligt min professionella bedömning är han tillbaka på plan om 1-23 veckor.
David Togmat, Överkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Känningar på matchen senast, verkar dock bara vara en bakfylla. Förväntas gå för fullt under veckan.
Markus Englund, Överkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Markus är mystiskt borta, enligt rykten har han klippt av sig håret och vill vänta tills det är utväxt igen. Förväntas tillbaka i februari 2022.
Kalle Jansson, Underkroppsskada.
”Läkarens” kommentar: Det gör fortsatt ont vid fysisk aktivitet blandat med att Kalle tycker futsal är tråkigt. Förväntas vara tillbaka när vädret tillåter utomhusspel.
Gustaf Jonsson, Underkroppsskada och överkroppskada.
”Läkarens” kommentar: Problemen med underkroppen gör futsalspel omöjligt och överkroppsskadan gör utomhusspel omöjligt. Förväntas vara tillbaka när han fått sparken som tränare.

Enligt GDPR kan vi tyvärr inte vara mer exakta än ovan om skadorna.
Vi kommer fortsätta uppdatera er om läget när det blir förändringar i skadorna.