Inloggning

Att skapa en inloggning till tipset är lätt. Allt du behöver göra är att tänka på ett inloggningsnamn och en giltig e-postadress. Om du förlorat ditt lösenord kan du skapa ett ny. Eller fråga webmaster.

Gratis deltagande

När du skapar en användare blir du automatiskt med i ligan för Realtipset.

Priser

Mera information om priser kommer snart.

Tippning

Förutse slutresultatet för alla matcher i serien. Du har fram till 15 minuter före avstarten av en match att lägga till eller ändra din förutsägelse. Servertiden används. Ingen diskussion om det, så var i tid.

Poängen

Du får poäng för att förutse rätt vinnare av matchen eller förutsägelsen av ett oavgjot resultat. Vi kallar detta toto-poängen. Om du också förutsäger det exakta antalet mål som görs får du extra poäng. Vi kallar detta för hela poängen. Om du har målen rätt får du extra målbonusen, även om du inte fick matchresultatet korrekt (t ex matchen slutar i 1-1 och du förutspådde 0-1 får du fortfarande målbonus). De sista poängalternativen är målskillnadsbonusen: om du förutspår rätt vinnare, inte exakt poäng, men du förutspådde rätt skillnad i mål, får du målskillnadsbonusen (t.ex. du förutspådde 3-1 eller 4-2 och resultatet är 2-0).

Poängsummor

Toto score [fp-totopoints]p.
Hela poäng [fp-fullpoints]p.
Målbonus [fp-goalpoints]p.
Målskillnadsbonus [fp-diffpoints]p.

Om du vill se rankningen går du till rankningssidan och väljer rätt liga. Om du är inloggad, väljs den liga för vilken du prenumererar.

Den gyllene bollen

Varje spelare har en gyllene boll. Om du placerar den här bollen bredvid en match multipliceras poängen för den matchen med [fp-jokermultiplier]. Du kan placera den gyllene bollen bredvid varje match och du kan ändra dig och flytta den gyllene bollen, så länge den här matchen fortfarande är ombytlig. Guldbollen aktiveras efter att förutsägelsen för matchen är låst. När den är aktiverad kan den gyllende bollen inte flyttas längre.

Samma ranking?

När flera spelare har exakt samma antal poäng, tillämpas följande sorteringsregler på rankningen (viktigaste ovanpå):

  1. mängd full poäng;
  2. summa toto poäng,