Som om fotbollssäsongen inte kunde bli mera spännande så har vi i år även skapat upp ett Real-tips. Det hela går ut på att tippa resultatet i samtliga seriematcher. Det kostar ingenting att delta men är du med och deltar har du chans att kunna titulera dig Reals egen tippsguru, vi kan säkert även lösa något fint och troligtvis unikt pris, vad det blir är en överraskning. Vi hoppas dock att detta skall leda till att du tycker det är ännu roligare att följa oss, kanske oftare besöker våra matcher, hemsidan, Facebook eller rent av blir äkta ”Realare”, dvs. medlem.

Hur gör man då för att vara med? Ni klickar på länken nedan, registrerar ett konto. Därefter får ni ett bekräftelse mejl till den mejl ni anger. Aktivera kontot och klicka på ”RealTipset” på den högra sidan av startsidan på webben. Fyll i ert tips, välj en match som ni tror extra mycket på ert tips och sätt en gyllene boll i högra kanten, i denna match kommer poängen att räknas dubbelt. Lycka till och har ni några frågor är det bara att höra av er. Lycka till!

För att delta logga in/skapa konto, du får därefter ett bekräftelsemejl för att aktivera ditt konto. När aktivering har skett kan du logga in och skapa ditt tips.
Ditt REALTIPS


För mera utförliga regeler kring tävlingen klicka på länken nedan:
Regler

Ställning Real Tipset

Välj liga och klicka på ”gå” för att se ställningen.