Vi tänkte presentera några nyförvärv inför säsongen 2022, det är en del nya namn på både träning och match så spelarna som presenteras här har gjort minuter i cupen och vi kommer säkert släppa en till lista när några till har kritat på för Kilsmo.

Emil Beijer:
Nygammal spelare som efter några års frånvaro är tillbaka i den blå tröjan. Bolltrygg mittfältare som gärna drar på sig kort, vann busligan senast han spelade och debuten lovar gott, många fina passningar och 2 gula kort.

Alexander Westman:
Bollvirtuos som gillar att virvla fram längst vänsterkanten. Blandar sedan upp det hela med en glidtackling eller två.

Adam Nilsson:
Stor och stark mittback som inte släpper någon förbi sig. Det är bollvinst eller frispark som gäller för Adam. Duktig på huvudet och mitt tips ligger på minst 3 mål framåt samt något sjävlmål kommer komma från Adams huvud.

Alexander Blomberg:
Vår nya nr10! Utrustad med en fin vänsterfot hittar han öppnande passningar och är en vass avslutare. Förkärlek till att slå tunnlar och snacka med domaren.

Alexander Persson:
Vi börjar få gott om vänsterfotade Alexanders. Denna Alexander trivs bäst på hela vänsterkanten där han både kan vara ytterback eller yttermittfältare, gillar när det smäller och jag gissar att hans första mål för Kilsmo kommer vara en klack.

Melvin Lindroos:
Vår unga målvakt som är en duktig skottstoppare och sätter igång spelet snabbt. Orädd och kommer gärna ut med huvudet först i alla situationer. Han kommer hålla flest nollor i division6 och tror även han kommer dricka flest shots på lagfesten.

Edvin Strandfält:
Ung spelare som funkar bra på hela mittfältet, bolltrygg och snabb. Kommer göra stor nytta i Kilsmo oavsett om det är på en kant eller på innermittfältet. Drömmål utlovas!

Linus Rosenberg:
Mittback som har sina främsta styrkor i luftrummet. Spelande mittback som håller bollen efter backen och vågar hitta upp på mittfältarna.

Erik Thuresson:
Nygammal spelare som är tillbaka i Kilsmo efter ett antal säsonger. Trivs bäst i backlinjen och gillar att smälla på och kommer gärna upp i rygg på motståndarna. En klassisk bulldozer.

Får även ta tillfället i akt att tacka av Oskar Andersson, som flyttat till Nora och valt att skriva på för just Nora. Även Andreas Ahonen har meddelat sitt avsked. Han har dock valt att hänga sina fotbollsskor i björken som han uttryckte det. Liknar troligen mer en julgran sett till antalet skor han har.