Onsdag och matchdag för division 6. Vi gästas ikväll på Kilsmovallen av laget på andra sidan sjön, Pålsboda GoIF. Senast lagen möttes var i en vänskapsmatch som Pålsboda den gången drog det längsta strået i.

Inför kvällens möte har båda lagen spelat varsin match. Vi gjorde oss inte alls rättvisa och torskade mot Kumla BK med hela 6-0. Ett Kumla som dock tippas i toppen av tabellen. Detta är dock en klen tröst och tycker vi kan väldigt mycket bättre än förlora med 6-0, oavsett motstånd i denna serie. Pålsboda i sin tur kunde inkasera 3 pinnar i premiären. Detta efter att man hämtat in ett 3-1 underläge mot Skyllberg i den andra halvleken. Slutresultatet skrevs till 3-4. Detta efter 3 mål av tränaren, en tränare med meriter avsevärt högre upp än division 6.

Inför kvällens möte så har det skett en del truppförändringar som följd av känningar, pollen, barnafödande och diverse andra saker som händer livet. Tycker dock vi kan ställa en stark trupp på banan och extra kul att se nyförvärvet Melvin i målet, Henke tillbaka på mitten, nyförvärvet Kiven och inte minst den avige men stenhårda Westman på ytterbacken.

Känslan inför matchen och efter senaste träningen är att det finns en stark revanschlusta i truppen och att vi kommer inte vika ner oss lika lätt denna gång. Chansen till skönspel tror jag är begränsad utan mycket kommer handla om vilket lag som vill vinna mest.

Truppen som tar sig ann Pålsboda GoIF:
Melvin Lindroos
Alex Westman
Dennis Sandhu
Daniel Nykvist
Amir Daniel
Otto Hietanen
Henrik Andersson
Markus Englund
Moises Rojas Flores
Emil Beijer
Mattias Hilmersson
Rasmus Lindberg
Martin Ingvarsson
Gustaf Jonsson
Kiven Jönsson

Matchinfo:

När: Torsdagen den 4:e maj, kl. 19:00
Var: Kilsmovallen
Inträde: 40 kr